Een tikkie tegendraads en met een duidelijke missie voor de toekomst!

Sinds 2019 hebben wijnhuizen met een biologische en biodynamische visie de voorkeur op dit platform, omdat de gezondheid van jouw lichaam en de vruchtbaarheid van de grond heel goed samen gaan met het genieten van wijn! Ik zwem hiermee (nog steeds) tegen de richting in en ben ervan overtuigd dat biologische en biologisch-dynamische wijnbouw, of een variatie hierop, de basis vormt voor in onze samenleving!

Heb jij zelf een wijn of bedrijf die deze visie steunt en verdien je een podium hiervoor? Vind je het lastig om zichtbaar te zijn? Cork and Clever kan jouw dit podium bieden! Laat hieronder je gegevens achter en ik neem contact met je op over de mogelijkheden. Wil jij ook bewust ondernemen zoals deze mooie ondernemers die ik eerder in het maandlicht heb gezet? Laat de energie stromen en elkaar versterken!

Ook hiermee kan ik je helpen..

➳ Een gastblog van Cork and Clever op jouw pagina (optioneel; tevens op Cork and Clever en social media kanalen). Mijn expertise en liefde ligt bij biologisch(dynamische) wijnen.

➳ Cork and Clever uitnodigen voor Press event of Press trip

➳ Een wijn gerelateerd product toesturen voor een review op instagram stories en in de feed (ik promoot enkel wijnen en aanverwanten waar ik persoonlijk achter sta)

➳ Een winactie organiseren via social media zodat jouw product en bedrijf meer exposure krijgt

➳ Jouw logo plaatsen op Cork and Clever, zodat mijn volgers op jouw online platform of verkooppunt terecht komen

Ciao, Leonie
@corkandclever
#wineconnector
#bewustgenieten
corkandclever@hotmail.com

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  3 Reacties

  1. Hallo Leonie,

   Bedankt voor je blog. En complimenten: je geeft het heel helder weer, veel informatie! Eén opmerking; een druppel water is eigenlijk bedoeld voor gedistilleerd, niet voor wijn. Tenzij je zoals ik het zeker vindt om in de zomer verdunde wijn te drinken, daar neem je dan een eenvoudige wijn voor.
   Succes met bloggen!

   1. Goed om van jou te horen Jeroen! Duidelijk wat betreft water toevoegen. Eigenlijk maar goed dat het enkel voor gedestilleerd bedoeld is 🙂 (opluchting)
    Leuk dat je me volgt en tot een volgende keer.
    Ciao, Leonie

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *