Een tikkie tegendraads en met een duidelijke missie voor de toekomst

Sinds 2019 hebben wijnhuizen met onbespoten druiven de voorkeur op dit platform, omdat dit zowel de smaak van de wijn, als de gezondheid van jouw lichaam en de vruchtbaarheid van de bodem bevordert. Dat is triple genieten!

Ik zwem hiermee gek genoeg nog steeds tegen de richting van de massa in en ben ervan overtuigd dat onbespoten wijnbouw de toekomst is. Dit kan bijvoorbeeld biologische en biologisch-dynamische wijnbouw zijn, of een variatie hierop, met en zonder keurmerk.

Elkaar versterken

Heb jij zelf een wijn of bedrijf die deze onbespoten visie steunt en zoek je hier een podium voor? Vind je het lastig om zichtbaar te zijn of steek je liever je tijd in andere dingen? Cork and Clever kan jouw dit podium bieden in binnen- en buitenland!

Laat hieronder je gegevens achter en dan neem ik contact met je op om te kletsen over de mogelijkheden die bij jou passen. Wil jij ook bewust ondernemen zoals deze mooie ondernemers die ik eerder in het maanlicht heb gezet? Laat de energie stromen en elkaar versterken!

Onbespoten samenwerking

➳ Een gast|blog van Cork and Clever op jouw pagina of in jouw (online)magazine | tevens op Cork and Clever en social media kanalen.

➳ Cork and Clever uitnodigen voor een wijn|event of wijn|reis | binnen- en buitenland | Uit eigen ervaring vertellen en schrijven geeft een gevoel mee, die ik overbreng aan een gerichte doelgroep van bewuste wijnliefhebbers door middel van verhalen vertellen. Tevens kan ik voor jou beeldmateriaal verzorgen om te gebruiken op je eigen kanalen.

➳ Een wijn gerelateerd product toesturen voor een review op social|media zoals Instagram | ik promoot wijnen en aanverwanten waar ik persoonlijk achter sta en die dit platform aanvullen in smaak, lifestyle en de gezondheid van de bodem.

Ciao, Leonie
@corkandclever
#wijninovervloed #onbespotenwijn #bewustgenieten

corkandclever@hotmail.com

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  1 Reactie

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *