Een fles wijn als verbindende factor
tussen jou, je vrienden, familie en collega's!

Samen Proeven

Op deze plek worden heerlijke initiatieven geplant, verbouwd en geoogst.

'Samen proeven' is een plek voor proeverijen en evenementen voor op een toffe locatie en voor bij jou thuis. Je vindt hier unieke samenwerkingen, zodat jij profiteert van wijnbelevingen met een onbespoten synergie.

Lekker 'out of the wine box'! 
Proef je mee?

Samen Proeven

Cork and Clever meets Woldevins

De Catalaanse wijnen die Kim in zijn portfolio heeft, zijn stuk voor stuk op het ritme van de natuur gemaakt; duurzame wijnen van kleine producenten. Van 'gewoon' biologische wijnen tot biodynamische zero-intervention natuurwijnen: voor ieder wat wils. Deze visie is een mooie match met Cork and Clever en wij denken ook met jou!

 

Rookie WijnBox

Je gaat een 3-tal karaktervolle wijnen ontdekken met een biologische basis, inclusief een natuurwijn met biodynamische visie gemaakt. 

 

We hebben een ‘Rookie WijnBox’ voor je samengesteld om laagdrempelig kennis te maken met onbespoten wijnen. Je ontvangt de wijnen inclusief het nieuwste e-book 'Wijn in Overvloed, jouw onbespoten wijngids' cadeau met uitleg. Wat een heerlijk begin van 2022!

 

'Rookie Wijnbox' 3 wijnen + e-book twv € 8,95 en gratis bonus ebook met Leonie haar favorieten voor (€52,- inclusief verzending).

Ja, ik ben een Rookie!
Cork and Clever meets Woldevins

Ga je liever Full Monty?

'The whole shebang'! Met deze 6 wijnflessen zit je er warmpjes bij, ondanks de pure naaktheid van deze wijnen. Je smaakpapillen zullen overtroffen worden met de inhoud van deze Full Monty WijnBox. 

 

'Full Monty Wijnbox' voor bij je thuis.

2 x wit, 4 x rood. (€99,- inclusief verzending).

Ja, the whole shebang voor mij!
Ga je liever Full Monty?

Wijn Agenda

Wijnliefhebbers

  • Januari | Nieuwjaarsproeverij Woldevins | Haarlem


Professional

  • 7 Maart | ViniBio | Melman Communicarions | Amsterdam
     

Wil je een toekomstige proeverij of evenement onder de aandacht brengen?  

Ja, deze mag in de agenda!
Wijn Agenda

Message in a bottle

Wil jij ook (tijdelijk) onderdeel uitmaken van zo'n smakelijk initiatief met en op Cork and Clever? Stuur me vrijblijvend een 'message in a bottle' om digitaal of in het echt een glas wijn te drinken.

Ja, ik wil sparren!
Message in a bottle